KERAMEN

12,-

Hair & skin shaving shamploo

WAT IS HET? Deze conditionerende Hair & Skin Shaving Shampoo, speciaal voor de man, bevat een speciaal voor KIS gecreëerd mannenparfum. Deze parfum bevat een hoge concentratie vetiver, dat momenteel de populairste geurnoot is in de meest exclusieve mannengeuren. De shampoo reinigt mild, zorgt voor maximaal haarherstel, verbetert de vochtbalans en geeft zijdezacht, glanzend haar. Deze Hair & Skin Shaving Shampoo is ook te gebruiken als bodywash en geschikt voor alle huid- en haartypen. HOE TE GEBRUIKEN? Verdeel een hoeveelheid ter grootte van de inhoud van een dop over uw hand. U kunt deze shampoo zowel voor uw haar als huid gebruiken. Geniet van de heerlijke geur.

KERAMEN

12,-

Hard-up power gel

WAT IS HET? Een ultrasterke en multifunctionele gel. Geeft volume en sterke versteviging. Deze Hardhold PowerGel bevat een hoge concentratie vetiver, dat momenteel de populairste geurnoot is in de meest exclusieve mannengeuren. De Hardhold PowerGel is geschikt voor alle haartypen. Verdeel een beetje in uw handpalmen, breng het aan op vochtig of droog haar. Ook geschikt voor het stylen van creatieve accenten. Let op: het is een powergel, dus gebruik een kleine hoeveelheid.

KERAMEN

12,-

Hold ém High Spray

KeraMen Hold'em High Spray De ideale fnishspray voor mannen. Droogt snel en beschermt tegen vocht. Geeft een krachtige versteviging (factor 8) en is toch flexibel. Zo blijft elke stijl de hele dag intact.

KERAMEN

14,-

Groom Gelly

GroomGelly Basis voor ongekende creativiteit Geeft textuur en glans Geeft maximale versteviging Verstevigingsfactor 9 WAT IS HET? Een bikkelharde gel voor super houdbaarheid van kapsels en ongekende stylingmogelijkheden. Transformeert het haar in elke gewenste style. HOE TE GEBRUIKEN? Breng een kleine hoeveelheid aan in uw handpalmen en verdeel dit in handdoekdroog haar. Gebruik meer indien nodig. Ook voor creatieve accenten.

KERAMEN

14,-

Pom8

KeraMen Pom8 Licht glanzende pommade Geeft stevige én flexibele fixatie Makkelijk uitwasbaar Bevat het speciaal voor KIS gecreëerde mannenparfum WAT IS HET? Een licht glanzende pommade met extra grip voor stevige en flexibele fixatie. Ideaal voor het in vorm brengen en langdurig houden van trendy herenkapsels. Wateroplosbaar dus makkelijk uitwasbaar. Het speciaal gecreërde mannenparfum sluit perfect aan op alle KeraMen producten. HOE TE GEBRUIKEN? Verdeel een ruime hoeveelheid in uw handpalmen, breng het aan op vochtig (voelt stevig aan) of droog haar (voelt flexibeler aan). Ook geschikt voor het stylen van creatieve accenten.

KERAMEN

48,-

IndeScent parfum

KeraMen IndeScent Stijlvol, maar alles behalve braaf.Het nieuwe,ongehoord lekkere parfum IndeScent geeft een onweerstaanbare aantrekkingskracht. De zuivere, elegante geur biedt een gevoel van puurheid en frisheid. De stoere, houtachtige basis van Aziatische vetiver, guajakhout en Indonesische patchoeli krijgt een aromatisch vervolg met geurnoten als Lelietje van Dalen, cacao en amber. Luchtige topnoten als bergamot en Spaanse lavende zorgen voor een verfrissende twist. Alle producten van KeraMen zijn verrijkt met deze geur, het parfum sluit hier perfect op aan.