Films over Goldwell

INTENSIEVE HAARKLEURINGEN ZONDER OXIDANTEN en P.P.D. vrij

csm_Elumen_Teaser_Image_3b04dcb1f8

BENEFITS

Goldwell Elumen is een haarkleuring, die het haar van binnenuit elumineert en zo de unieke kleurresultaten voor unieke stylisten creëert.

• Intensieve, briljante kleuren
• Uitmuntende glans
• Uitzonderlijke houdbaarheid
• Haar dat er verbazingwekkend gezond uitziet

tot 76% meer kleurintensiteit dan een oxidatieve permanente haarkleuring*

TOT 37% MEER GLANS DAN INTENSIEVE DEMI-PERMANENTE KLEURINGEN *

* Op basis van een chromatische meting op vergelijkbare nuances van oxidatieve kleuringen van concurrenten.

*Op basis van een glansmeting op vergelijkbare nuances van demi-permanente kleuringen van concurrenten.

csm_TECHNOLOGY_PICS_B_MAGNET_EFFECT_652976d27e

MAGNET EFFECT

Het kleurproces van Elumen zet conventionele technologieën in de schaduw en creëert een nieuwe dimensie in intensiteit en houdbaarheid. Dankzij de natuurlijke aantrekkingskracht – het Magnet Effect – dringen de negatief geladen Elumen pigmenten diep in het haar binnen. Hier worden ze stevig aan de positieve ladingen van het haar verankerd. Het resultaat: verbazingwekkend intensieve kleurresultaten met uitzonderlijke houdbaarheid.

csm_TECHNOLOGY_PICS_B_REPAIR_EFFECT_472480c816

REPAIR EFFECT

Meer dan alleen een kleur: het Elumen Repair Effect creëert onberispelijke briljantie en glans. Net als bij een onzuivere diamant, verstrooien de poreuze gedeeltes van het haar het licht. Hierdoor ziet het haar er gestrest en dof uit. Elumen vult de poreuze gedeeltes binnenin het haar op en verbetert de haarstructuur. Hierdoor wordt het licht perfect gereflecteerd.

1. Licht komt in een onzuivere diamant binnen, dan wordt het door de oneffenheden verstrooid. De diamant schittert minder.
2. Een loepzuivere diamant reflecteert het licht juist perfect en glans schitterend.

REINVENT RED

UNIEKE MULTIDIMENSIONALE MODEKLEUREN VAN TOPCHIC EN COLORANCE

Breng meer verscheidenheid in je rode looks – de @Elumenated Technology is nu uitgebreid tot een compleet kleurenspectrum van rood, bruin en blond met een rode sprankeling.

MAKE A STATEMENT

NIEUWE TOPCHIC EFFECTEN

Ontdek intensieve highlightkleuren om je rode looks meer expressie te geven.

HOUD ROOD PERFECT ROOD TOT HET VOLGENDE SALONBEZOEK

PERFECTE VERZORGING VOOR PERFECT ROOD

Onze Dualsenses care producten bieden je precies de mogelijkheden die je nodig hebt om het perfect rood te creëren en te behouden.

Productomschrijving

  1. KeraMen Hair & Skin Shaving Shampoo

  2. KeraMen HardHold PowerGel

  3. KeraMen IndeScent

  4. KeraMen Hold’em High Spray

  5. KeraMen Pom8

  6. KeraMen Groom Gelly

KeraMen HardHold PowerGel

Multifunctionele gel met ultrasterke versteviging (factor 9). Geeft volume en is ook ideaal voor het stylen van creatieve accenten. Eén keer stylen, de hele dag een perfecte look. Geschikt voor alle haartypen.

KeraMen Hair & Skin Shaving Shampoo

Deze verzorgende hair & skin shaving shampoo reinigt mild, herstelt het haar, verbetert de vochtbalans en maakt het zijdezacht en glanzend. Ook ideaal als bodywash en scheerzeep, dus puur gemak voor de man. Geschikt voor alle huid- en haartypen.

KeraMen IndeScent

Stijlvol,maar alles behalve braaf.Het nieuwe,ongehoord lekkere parfum IndeScent geeft een onweerstaanbare aantrekkingskracht. De zuivere, elegante geur biedt een gevoel van puurheid en frisheid. De stoere, houtachtige basis van Aziatische vetiver, guajakhout en Indonesische patchoeli krijgt een aromatisch vervolg met geurnoten als Lelietje van Dalen, cacao en amber. Luchtige topnoten als bergamot en Spaanse lavende zorgen voor een verfrissende twist. Alle producten van KeraMen zijn verrijkt met deze geur, het parfum sluit hier perfect op aan.

KeraMen Hold’em High Spray

De ideale fnishspray voor mannen. Droogt snel en beschermt tegen vocht. Geeft een krachtige versteviging (factor 8) en is toch flexibel. Zo blijft elke stijl de hele dag intact.

KeraMen Pom8

Een licht glanzende pommade met extra grip voor een stevige en flexibele fixatie van elke look. Ideaal voor het vormen, definiëren en finishen van trendy mannenkapsels. Geeft een satijnen glans en een medium versteviging (factor 6). Makkelijk uitwasbaar.

KeraMen Groom Gelly

Een krachtige, alcoholvrije stylinggel voor gedurfde en ongelimiteerde looks. Geeft volume, textuur en lang houdbare, sterke versteviging (factor 7). Ideaal voor bij het föhnen, maar ook voor directe styling.

Copyrighted Image